Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα της F1 περιμένουν το επόμενο gp στις 11 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη. Λίγες μέρες πριν από αυτό όμως, στις κινηματογραφικές αίθουσες θα κάνει την εμφάνιση του ο Emile Hirsch ως Speed Racer στο κινηματογραφικό ράλι των αδερφών Wachowski.

Δεν ξέρουμε πως θα σας φανεί ο Hirsch ως οδηγός αγώνων αλλά ας θυμηθούμε 4 περιπτώσεις ηθοποιών που στο κοντινό παρελθόν τόλμησαν το ίδιο εγχείρημα. Με χρονολογική σειρά, λοιπόν:
1990: Days of Thunder.

O μόνιμα αντιπαθητικός Tom Cruise δεν θα μπορούσε να κάνει εδώ την εξαίρεση. Παίρνει μία θέση στην αναδρομή μας μόνο και μόνο επειδή σκηνοθετεί ο Tony Scott.
2001: Driven.

O Sylvester Stallone συνειδητοποιεί ότι το μόνο που δεν έχει κάνει στην καριέρα του είναι τον πιλότο σε αγωνιστικό αυτοκίνητο και το δοκιμάζει σε μία ταινία από την οποία θυμόμαστε μόνο τις εντυπωσιακές συγκρούσεις των μονοθεσίων. Αλλά και την παρουσία του Burt Reynolds που έχει γράψει τη δική του ιστορία σε παλαιότερες ταινίες με θέμα τους αγώνες αυτοκινήτων (The Cannonball Run κτλ.)
2005: Herbie Fully Loaded.

Μία θέση και για τη Lindsay Lohan στο βάθρο, για προφανέστατους λόγους, αλλά και γιατί δε θα μπορούσε να λείπει το "κατσαριδάκι" από μία τέτοια ανασκόπηση.
2006: Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby.

Τελευταίος, αλλά όχι έσχατος (το αντίθετο μάλιστα, γι' αυτό και η φωτογραφία του πανηγυρισμού της νίκης) ο Will Ferrell o οποίος πήρε φόρα και από ραλίστας συνέχισε ως πατινέρ (Blades of Glory) και τώρα ετοιμάζεται για μασκετμπολίστας (Semi-Pro)